Prijswinnaars Koppert HortiCup bekend

Dick Meuleman, bedrijfsleider bij trostomatenkwekerij Van den Belt uit IJsselmuiden, heeft de hoofdprijs overhandigd gekregen als winnaar van de Koppert HortiCup. Meuleman eindigde op de eerste plaats in de online voetbalpoule. 

Meuleman kreeg zijn prijs overhandigd door uitgever Hans van Renssen van KAS TuinbouwCommunicatie, initiatiefnemer van de HortiCup. De hoofdprijs bestond aanvankelijk uit het bezoeken van een (internationale) voetbalwedstrijd voor 2 personen met bijbehorende reischeque. Op verzoek van Meuleman, die aangaf geen actieve voetbalfan te zijn, werd in overleg met hem echter besloten deze prijs om te zetten in een vrij te besteden giftcard. Hij kan deze besteden aan onder meer diners, weekendtrips en overnachtingen. 

Ook de overige prijswinnaars van de Koppert HortiCup hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Bij deze feliciteren KAS TuinbouwCommunicatie en Koppert Biological Systems nogmaals alle winnaars en danken zij alle deelnemers van het meespelen in de Koppert HortiCup.