KAS officiële mediapartner GreenTech

Amsterdam RAI is verheugd een samenwerking tussen GreenTech, de internationale vakbeurs voor de tuinbouw technologie, en TuinbouwCommunicatie aan te kondigen. KAS Magazine, KAS Techniek en HortiBiz worden daarmee 'official magazines' van de nieuwe vakbeurs. 

KAS TuinbouwCommunicatie is trots om als officiële mediapartner nauw betrokken te zijn bij de eerste editie van GreenTech, zo laat uitgever Hans van Renssen weten. “Wij hebben vertrouwen in de ideeën en de opzet van GreenTech. Mede door de krachtige en enthousiaste organisatie achter de vakbeurs, geloven wij dat GreenTech de potentie heeft om uit te groeien tot een internationaal tuinbouwevenement van permanente aard.” Als mediapartner zal KAS TuinbouwCommunicatie haar producten aanwenden om de tuinbouwsector in aanloop naar en tijdens GreenTech uitgebreid te informeren over het evenement. 

'Ontzettend blij'
"We zijn ontzettend blij met deze samenwerking", zegt Annelie Koomen, Marketing Communications Manager van GreenTech. "Het brede mediapakket van KAS TuinbouwCommunicatie zal een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de reikwijdte van GreenTech." GreenTech werkt samen met diverse mediapartners in binnen- en buitenland. Alleen KAS en HortiBiz zullen als 'official magazines' worden gepromoot. Tevens werkt GreenTech mee aan diverse initiatieven van KAS TuinbouwCommunicatie rondom en tijdens de beurs. 
 
KAS TuinbouwCommunicatie is multimediale uitgever voor de glastuinbouwsector. Met KAS Magazine, KAS Techniek en Hortibiz worden duizenden telers en toeleveranciers maandelijks voorzien van deskundige vakinformatie in print. Daarnaast is zij online actief met onder andere GroenteNet.nl, SierteeltNet.nl, HortiBiz.com en TuinbouwTV.nl. Ook organiseert KAS jaarlijks de telersverkiezing Ranking the Grower, waarvan de genomineerden dit jaar tijdens GreenTech bekend worden gemaakt.

GreenTech vindt plaats op 10-11-12 juni 2014 in Amsterdam RAI. Professionals kunnen GreenTech gratis bezoeken, op voorwaarde dat zij zich registreren voorafgaand aan de beurs via www.greentech.nl.

Bel met ons team voor alle commerciële mogelijkheden die KAS hiermee biedt.