KAS mediapartner WK KassieBouwen

KAS TuinbouwCommunicatie is landelijke mediapartner van het Van der Ende WK KassieBouwen. De uitgever en initiator van onder andere KAS, GroenteNet, SierteeltNet en TuinbouwMarktplaats zal het ambitieuze tuinbouwevenement zowel in print als online ondersteunen.   

De 5e editie van het Van der Ende WK KassieBouwen vindt plaats op zaterdag 10 oktober op het ABC Westland in Poeldijk. Het Van der Ende WK KassieBouwen is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door Stichting WK KassieBouwen. Voornaamste doel is om geld in te zamelen voor de ontwikkelingshulpprojecten van Stichting de Zaaier uit Maasdijk. 

Vernieuwd programma
Het programma voor 2015 is geheel vernieuwd, onder andere door de toevoeging van een WK KassieBouwen Junior, waaraan basisscholieren zullen deelnemen. De volwassen editie krijgt bovendien nieuwe wedstrijdelementen. De bouw wordt gecompliceerder en er worden taken toegevoegd aan het bouwproces. Taken, die in de werkelijkheid ook bij de bouw van een kas horen. De voorrondes worden ingekort, zodat later kan worden gestart met het kampioenschap. Deelname is alleen mogelijk voor professionals, waarbij de organisatie in het bijzonder kassenbouwers van buiten het Westland wil uitdagen mee te doen. Zowel uit andere delen van Nederland als ook het buitenland. De organisatie verwacht dit jaar door de vernieuwde opzet meer dan 3.500 bezoekers uit het Westland en omstreken.    

Positief evenement 
"Het Van der Ende WK KassieBouwen is een positief jaarlijks tuinbouwevenement dat ook nog eens is gekoppeld aan een goed doel. Als mediabedrijf voor de internationale tuinbouwsector verbinden wij ons dan ook graag aan dit evenement en wij zijn trots om deze competitie samen met een grote groep enthousiaste mensen en bedrijven verder uit te mogen bouwen", zegt hoofdredacteur Jacco Strating van KAS TuinbouwCommunicatie. "De ambitie van de organisatie om het Van der Ende WK KassieBouwen uit te laten groeien tot een groots evenement met aantrekkingskracht tot ver buiten het Westland, spreekt ons aan en wij denken daar met onze mediaproducten in zowel print als online een belangrijke bijdrage aan te kunnen leveren. Ook de introductie van een junior-editie, waardoor de jeugd nadrukkelijk kennis maakt met de tuinbouw, kunnen wij alleen maar toejuichen."

Kijk voor meer informatie over het Van der Ende WK KassieBouwen op www.wkkassiebouwen.nl.