Inschrijving Koppert HortiCup in volle gang!

Abonnees van KAS Magazine ontvangen in mei een leuke extra over de post. Bijgevoegd is namelijk een poster van de Koppert HortiCup 2014. Op de poster staat het volledige wedstrijdschema van het WK Voetbal. 


De poster draagt bij aan de beleving tijdens het voetbaltoernooi. Vooral voor deelnemers aan de Koppert HortiCup, dé online voetbalpoule voor de internationale land- en tuinbouw. Hang de poster op uw bedrijf of thuis op en houd alle uitslagen bij tijdens het WK Voetbal. Ook kunt u op de poster exact zien wanneer en hoe laat de verschillende wedstrijden plaatsvinden, zodat u niets hoeft te missen. 

De HortiCup is een initiatief van KAS TuinbouwCommunicatie en vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Koppert Biological Systems is hoofdsponsor van de voetbalpoule, die zich dit jaar niet alleen richt op Nederland, maar op de hele wereld. Iedereen werkzaam in de land- en tuinbouw wereldwijd kan kosteloos aan de Koppert HortiCup deelnemen. En velen hebben zich inmiddels ook al aangemeld. Ruim 300 mensen schreven zich inmiddels in, meer dan 200 van hen hebben ook hun voorspellingen al ingevuld

Doet u nog niet mee aan de Koppert HortiCup, maar wilt u toch kans maken op mooie prijzen? Meld uzelf en uw collega's dan snel aan via www.HortiCup.nl of een van de internationale websites (www.HortiCup.com of www.HortiCup.es). 

Ontvangt u KAS Magazine niet en wilt u toch een poster ontvangen? Of wilt u extra exemplaren ontvangen? Stuur dan een e-mail naar sales@spam-protecttuinbouwcommunicatie.nl.